Werken, leren, doorgroeien

Beginnen met een buddy

Als je bij ons begint met werken, gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Het is in ieders belang – van jou, van ons en natuurlijk van onze gasten – dat je een lekkere start maakt. We koppelen je tijdens je eerste werkshifts aan een buddy. Deze ervaren collega neemt je op sleeptouw en maakt je wegwijs in de manier waarop wij werken. De periode die je samenwerkt met een buddy is tegelijkertijd je proeftijd. Gaat alles goed en heb je plezier in je werk? Dan gaan we gezellig verder.

Ontdek je plekje

Veel nieuwe collega’s beginnen bij ons in de bediening. Wil jij in een van onze restaurants lopen of lijkt het jou leuk om te serveren tijdens een van onze evenementen? Dat gaan we samen onderzoeken door het gewoon te doen. Eerst eens hapjes en drankjes uitserveren, een bardienst draaien. Ben je nieuwsgierig om in de keuken te werken? Misschien past een baan als afwasser of keukenhulp beter bij je. Samen ontdekken we op welke plek jij het beste tot je recht komt.

Doorgroeien in functies in de horeca

Doe jij je werk goed en zien wij nog meer potentie in je? Dan bieden wij altijd kansen om door te groeien naar een van de andere functies in de horeca. Een afwasser kan keukenhulp worden en vanuit de bediening kun je misschien de stap maken naar floormanager. Als wij een toekomstige kok in jou zien, betalen we jouw opleiding om dit doel te bereiken. Vanuit een parttime baan kun je dus vast bij ons in dienst komen. Veel collega’s werken al jaren bij ons!

 

Leerwerkplekken en stages

Op onze locaties hebben we doorlopend plek voor scholieren die een opleiding volgen waarbij zij deels leren en deels werken (BBL en BOL). Het is ook mogelijk om stage te komen lopen. Het betreft met name werk in de keuken of de bediening, maar op deze manier leer je natuurlijk kennismaken met alle functies in de horeca.

kom jij ons
versterken?

Bekijk vacatures