Vakgebieden

Zou jij bij ons willen komen werken? Weet je al welke functies er in de horeca zijn? Op al onze locaties hebben we een chef-kok en één of twee souschefs. In de keuken werken verder een aantal collega’s als zelfstandig kok, keukenhulp en afwasser. Daarnaast hebben we veel medewerkers in de bediening en achter de bar. Tot slot is er een klein team op kantoor voor sales, marketing en administratie en een team dat het onderhoud van de gebouwen en tuinen op zich neemt.

Op aparte pagina’s van deze website lichten we de verschillende functies in de horeca verder uit. Toch is er een aantal basisprincipes dat geldt voor al onze medewerkers op de verschillende locaties.

Eén team

Iedereen is onderdeel van het team. We kunnen echt niet zonder elkaar. Ook een afwasser is een belangrijk radertje in het geheel en net zo onmisbaar als de chef-kok. Hoewel er in het heetst van de strijd best wel eens harde woorden kunnen vallen, behandelen we elkaar met respect. Die gelijkheid trekken we door in de verdeling van de fooi. Iedereen krijgt zijn deel op basis van het aantal gewerkte uren. Wel zo eerlijk, toch?

Doorgroeien in functies in de horeca

Doe jij je werk goed en zien wij nog meer potentie in je? Dan bieden wij altijd kansen om door te groeien naar een van de andere functies in de horeca. Een afwasser kan keukenhulp worden en vanuit de bediening kun je misschien de stap maken naar floormanager. Als wij een toekomstige kok in jou zien, betalen we jouw opleiding om dit doel te bereiken. Vanuit een parttime baan kun je dus vast bij ons in dienst komen. Veel collega’s werken al jaren bij ons!

Punten voor een stapje extra

Hoewel wij roosters en partijen altijd zo goed mogelijk proberen te plannen, kan er altijd iets onverwachts gebeuren. Kom jij invallen als we handen tekortkomen? Blijf je een uurtje langer doorwerken als dat nodig is? Weet jij in een stressvolle situatie het verschil te maken? Maak je veel uren voor ons of vier je een jubileum? Dan krijg jij daar punten voor. We gebruiken een app als spaarsysteem. Wie genoeg punten heeft verzameld, kan ze inruilen voor leuke cadeaus. Ook hiervoor maken we geen onderscheid tussen de verschillende functies in de horeca en onze locaties.

 

Bediening

Het eten en drinken kan nog zo lekker zijn, het bezoek van onze gasten is pas geslaagd als ook de bediening tiptop in orde is. Lees hier meer over de bediening bij Brasserie Groep.


Bekijk vakgebied

Keuken

Onze keukens vormen het kloppende hart van onze locaties. We werken op alle locaties met vrij grote teams, dat maakt het voor ons eenvoudiger om de roosters rond te krijgen en voor jou om een dag vrij te vragen op het moment dat het jou uitkomt. Benieuwd naar alle rollen en mogelijkheden binnen onze keukenteams?


Bekijk vakgebied

Afwas

Een afwasser is net zo’n onmisbare schakel als alle anders functies in de horeca. Zonder schone pannen kan er niet worden gekookt en zonder schone borden, bestek en glazen kunnen we niet uitserveren.


Bekijk vakgebied

Kantoor en facilitair

Door de jaren heen is de Brasserie Groep steeds groter gegroeid. Met vijf locaties is het noodzakelijk dat er op centraal niveau het een ander wordt geregeld. Ons kantoorteam heeft een plek in Brasserie Park in Leiderdorp.


Bekijk vakgebied

Leerwerkplekken en stages

Op onze locaties hebben we doorlopend plek voor scholieren die een opleiding volgen waarbij zij deels leren en deels werken (BBL en BOL). Het is ook mogelijk om stage te komen lopen.


Bekijk vakgebied