Zou jij bij ons willen komen werken? Weet je al welke functies er in de horeca zijn? Op al onze locaties hebben we een chef-kok en één of twee souschefs. In de keuken werken verder een aantal collega’s als zelfstandig kok, keukenhulp en afwasser. Daarnaast hebben we veel medewerkers in de bediening en achter de bar. Tot slot is er een klein team op kantoor voor sales, marketing en administratie en een team dat het onderhoud van de gebouwen en tuinen op zich neemt.
Vakgebieden
Bediening
Het eten en drinken kan nog zo lekker zijn, het bezoek van onze gasten is pas geslaagd als ook de bediening tiptop in orde is. Lees hier meer over de bediening bij Brasserie Groep.
Bekijk vakgebied
Keuken
Onze keukens vormen het kloppende hart van onze locaties. We werken op alle locaties met vrij grote teams, dat maakt het voor ons eenvoudiger om de roosters rond te krijgen en voor jou om een dag vrij te vragen op het moment dat het jou uitkomt.
Benieuwd naar alle rollen en mogelijkheden binnen onze keukenteams?
Bekijk vakgebied
Afwas
Een afwasser is net zo’n onmisbare schakel als alle anders functies in de horeca. Zonder schone pannen kan er niet worden gekookt en zonder schone borden, bestek en glazen kunnen we niet uitserveren.
Bekijk vakgebied
Kantoor en facilitair
Door de jaren heen is de Brasserie Groep steeds groter gegroeid. Met vijf locaties is het noodzakelijk dat er op centraal niveau het een ander wordt geregeld. Ons kantoorteam heeft een plek in Brasserie Park in Leiderdorp.
Bekijk vakgebied
Leerwerkplekken en stages
Op onze locaties hebben we doorlopend plek voor scholieren die een opleiding volgen waarbij zij deels leren en deels werken (BBL en BOL). Het is ook mogelijk om stage te komen lopen.
Bekijk vakgebied