Bijbaan als afwasser: de onmisbare held

Een bijbaan als afwasser wordt in het algemeen ondergewaardeerd. Er bestaat een beeld van een medewerker die eenzaam staat te zwoegen in de spoelkeuken. Wij zien dat anders. Een afwasser is net zo’n onmisbare schakel als alle anders functies in de horeca. Zonder schone pannen kan er niet worden gekookt en zonder schone borden, bestek en glazen kunnen we niet uitserveren.

Bij ons zijn afwassers nadrukkelijk onderdeel van het keukenteam. Bovendien werken op de meeste locaties diverse afwassers tegelijk samen. Je staat er dus niet alleen voor. Net zoals bij alle functies die wij hebben, vinden we dat een bijbaan als afwasser leuk moet blijven. En ja, je moet iemand zijn die de handen uit de mouwen steekt en niet bang is om een beetje vies te worden. Dat hoort nu eenmaal bij het werken als afwasser: je zet de vuile vaat in de vaatwasser en zorgt ervoor dat de schone vaat weer op de juiste plek in de keuken komt te staan.

Wat verdient een afwasser in de horeca?

Wij zijn regelmatig op zoek naar een afwasser die in Leiden en omstreken voor ons aan de slag kan. Dat kan al vanaf 15 jaar. Bekijk de onderstaande tabel om inzicht te krijgen in wat je kunt verdienen bij ons. Je krijgt maandelijks loon uitbetaald, inclusief vakantieopbouw en vakantiegeld.

Leeftijd All-in uurloon*
14 € 5,42
15 € 5,71
16 € 7,09
17 € 8,67
18 € 10,25
19 € 11,82
20 € 13,40
21 en ouder € 15,76

*All-in is het bruto loon + vakantieopbouw en -geld

Vacatures

wij vinden dat er meer dan werk is

Waarom werken bij

Grote familie

Lol

Afwisseling

Groei

Betrouwbaar

Diversiteit