Bedieningsmedewerker: Sociale duizendpoot

Als bedieningsmedewerker ben je het visitekaartje van onze brasseries en banqueting events. Met een lach op je gezicht sta je onze gasten te woord. Je bedient ze naar hun wensen en bent creatief genoeg om niet alledaagse verzoekjes op te lossen. Meer over de functieomschrijving van een bedieningsmedewerker vind je in onze vacatures.

Afwisselend werk

Vind jij het leuk om gasten aan tafel te bedienen of sta je liever achter de bar? Misschien voel jij je wel als een vis in het water tijdens feesten en partijen? Werken als bedieningsmedewerker bij de Brasserie Groep kan heel afwisselend zijn. We laten je met alle verschillende werkzaamheden kennismaken en proberen rekening te houden met jouw voorkeuren. Check onze vacatures in de bediening als jij zo’n leuke baan zoekt in Leiden en omstreken.

Floormanager & Supervisor

Zonder goede coördinatie wordt de bediening een grote chaos. Per locatie hebben wij daarom een aantal leidinggevenden die de overige bedieningsmedewerkers aansturen. Als floormanager leid je alles in goede banen, weet je het team met de nodige humor te motiveren en ben je het aanspreekpunt voor vragen van gasten waar je collega’s niet direct een antwoord op hebben. Onze floormanagers en supervisors werken fulltime en zijn hét gezicht van onze brasseries. Vaak nemen we iemand aan die eerst bij ons in de bediening heeft gelopen, maar we zetten ook regelmatig vacatures uit voor floormanagers in Leiden en omstreken.

Wat verdient een bedieningsmedewerker?

Een bedieningsmedewerker werkt in de meeste gevallen op basis van een nulurencontract. Dat betekent dat je geen vastgesteld aantal uren per week werkt. In het onderstaande overzicht zie je wat een bedieningsmedewerker bij ons kan verdienen. Je loon wordt maandelijks uitbetaald. Bovendien word je vakantieopbouw en vakantiegeld maandelijks meegenomen in je uitbetaling en deel je mee in de opbrengsten uit fooi.

Leeftijd All-in uurloon*
14 € 5,42
15 € 5,71
16 € 7,09
17 € 8,67
18 € 10,25
19 € 11,82
20 € 13,40
21 en ouder € 15,76

*All-in is het bruto loon + vakantieopbouw en vakantiegeld

Vacatures

wij vinden dat er meer dan werk is

Waarom werken bij

Grote familie

Lol

Afwisseling

Groei

Betrouwbaar

Diversiteit