Word chef-kok, zelfstandig werkend kok of keukenhulp in de omgeving van Leiden

Het keukenteam stelt onze menukaarten samen en zorgt ervoor dat we onze gasten blijven verrassen met lekkere gerechten. Alles wordt vers bereid en dat maakt het werk voor de koks en keukenhulpen extra leuk.

Chef-kok en sous-chefs

Zoek je werk als chef-kok of sous-chef in de omgeving van Leiden? Houd dan onze vacatures goed in de gaten. We beschikken over trouwe koks, maar soms komt er een plekje vrij. Om als chef-kok of sous-chef bij ons aan de slag te gaan, moet je beschikken over een afgeronde koksopleiding en relevante werkervaring. Je werkt bij ons uitsluitend met verse producten en denkt mee over de menukaarten. Ben jij iemand die na verloop van tijd toe is aan een nieuwe uitdaging? Met vijf (en straks zes) locaties kunnen we altijd bekijken of je intern een overstap kunt maken. Wel zo makkelijk!

Zelfstandig werkend kok

Een zelfstandig werkend kok is de rechterhand van de chef-kok en de souschefs. Zoals de naam al zegt kun je zonder begeleiding zelfstandig je werkzaamheden uitoefenen. In de eerste plaats bereid je gerechten en zorg je voor een mooie presentatie op de borden. Tegelijkertijd ben je natuurlijk onderdeel van het team. Dat betekent dat je er samen met je collega’s voor zorgt dat alle gasten per tafel hun bestelling tegelijkertijd geserveerd krijgen. Je denkt mee over de samenstelling van de menukaarten en je hebt kennis van inkoop en voorraadbeheer.

Een zelfstandig werkend kok krijgt bij ons de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen binnen onze locaties in Leiden en omstreken. Je salaris als zelfstandig werkend kok is conform CAO schaal. Daarnaast bieden we opleidingen en trainingen aan en misschien heb jij wel de ambitie om souschef te worden.

Keukenhulp in Leiden en omstreken

We hebben regelmatig vacatures voor een keukenhulp in een van onze locaties in en rondom Leiden. Een keukenhulp assisteert de koks, bijvoorbeeld met het snijden van ingrediënten of het opmaken van desserts. Dit kan een ideale baan zijn voor wie liever achter de schermen in de horeca wil werken. Om te solliciteren op een van onze vacatures als keukenhulp hoef je geen koksopleiding te hebben gevolgd. Wij leren je de kneepjes van dit vak en wie weet kun je doorgroeien naar de functie van zelfstandig werkend kok. Wil jij op een heel andere manier een onmisbare schakel zijn in de keuken? Neem dan ook eens een kijken bij onze vacatures voor de afwas.

Wat kun je verdienen als keukenhulp?

Een keukenhulp werkt in de meeste gevallen op basis van een nulurencontract. Dat betekent dat je geen vastgesteld aantal uren per week werkt. In het onderstaande overzicht zie je wat een keukenhulp bij ons kan verdienen. Je loon wordt maandelijks uitbetaald. Bovendien word je vakantieopbouw en vakantiegeld maandelijks meegenomen in je uitbetaling en deel je mee in de opbrengsten uit fooi.

Leeftijd All-in uurloon*
14 € 5,42
15 € 5,71
16 € 7,09
17 € 8,67
18 € 10,25
19 € 11,82
20 € 13,40
21 en ouder € 15,76

*All-in is het bruto loon + vakantieopbouw en -geld

Vacatures

wij vinden dat er meer dan werk is

Waarom werken bij

Grote familie

Lol

Afwisseling

Groei

Betrouwbaar

Diversiteit