Zelfstandig werkend kok in regio Leiden: Betrouwbare rechterhand

Zoek jij een baan als zelfstandig werkend kok in Leiden en omstreken? Dan heeft de Brasserie Groep mogelijk werk voor jou. Voor onze vijf locaties zijn we regelmatig op zoek naar koks die aan de slag kunnen in een van onze brasseries of in de banqueting (feesten, partijen, evenementen, bruiloften).

Zelfstandig samenwerken

Een zelfstandig werkend kok is de rechterhand van de chef-kok en de souschefs. Zoals de naam al zegt kun je zonder begeleiding zelfstandig je werkzaamheden uitoefenen. In de eerste plaats bereid je gerechten en zorg je voor een mooie presentatie op de borden. Tegelijkertijd ben je natuurlijk onderdeel van het team. Dat betekent dat je er samen met je collega’s voor zorgt dat alle gasten per tafel hun bestelling tegelijkertijd geserveerd krijgen. Je denkt mee over de samenstelling van de menukaarten en je hebt kennis van inkoop en voorraadbeheer.

Doorgroeien als zelfstandig werkend kok in Leiden

Een zelfstandig werkend kok krijgt bij ons de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen binnen onze locaties in Leiden en omstreken. We bieden opleidingen en trainingen aan en misschien heb jij wel de ambitie om souschef te worden.

Vacatures

wij vinden dat er meer dan werk is

Waarom werken bij

Grote familie

Lol

Afwisseling

Groei

Betrouwbaar

Diversiteit